jueves, 2 de febrero de 2012

Viatge a Angoulême

Doncs sí, sembla que ha fet efecte el viatge a Angoulême!
Des que vaig tornar m´he passat cada tarda dibuixant unes cuantes hores i, a part de la feina que he de fer i d´un projecte que tinc per allà, he pogut dibuixar i entintar aquest homenatge al gran viatge que vem fer la setmana passada.
Un viatge que o bé per lo bé que m´ho vaig passar, o bé per tot el que vaig aprendre, o bé pel canvi de xip que m´ha suposat i que em fa voler treballar molt més que el que ho he fet fins ara, ha sigut totalment inoblidable.
He d´agraïr a la gent amb la que vaig estar, disfrutar i que em van fer oblidar l´horrible mes de Gener que vaig passar i que apareixen dibuixats en aquesta il.lustració.
D´esquerra a dreta i de dalt a baix:
Miguel Ruiz: Gràcies per fotre´t el viatge fins a Madrid, i després fins a Angoulême a carretera que va fer que poguessis estar allà amb nosaltres i babejar com ho vam fer al veure per primer cop aquesta espectacular poble.
Jose Luis Losilla: Gràcies per les teves aparicions llegendàries com la que vas fer quan el dissabte, anant amb l´autocar cap al poble, vas aparèixer a la carretera del no-res i vas saludar xD
Sonia: Perquè gràcies a tú, juntament amb el Miki, no em vau deixar dormir en gairebé tot el viatge d´anada ni en el de tornada amb els vostres riures escandalosos xD
Miki: Apart de pel que he dit a la Sònia, perquè les anècdotes que ens vas fer viure com la relliscada a la teva habitació anant cap al W.C o la pudor que vas deixar a la nostra habitació que al Mauri li veníen arcades i tot!
Mauri Esquius: Perquè només el teu malaït despertador a les 7 del matí podía despertar-nos a tots a l´autocar en l´únic moment en que tots estàvem dormint i l´únic que no es va despertar vas ser...tú! xD
Gerard Losilla: Perquè com molt bé definiría un que em conec, ets un "amic d´Angoulême", estaves a la teva salsa i es notava per tot arreu!
Ana Mª Valdivia: No hi ha masses explicacions xD Senzillament el motiu que ens va fer idear la cançoneta que bé coneixes:P Un plaer que el meu seient de l´autocar t´hagués servit per recolzar el teu cap per darrere i que poguessis dormir xD
Cristina Aguilera: Ves per on! Qui em va fer passar un enorme día el divendres, digne de ser guardat al calaix dels moments per recordar, i una de les persones que m´han donat i recolzat amb allò que necessitava quan més ho necessitava. Aquest viatge no hagués estat el mateix sense tu.
David Garrido: Sense anar més lluny, el CRACK. El que anava per Angoulême passejant una carpeta plena d´unes pàgines i il.lustracions que només poden ser descrites com a espectaculars. Va ser un gran plaer coneixe´t molt més a fons i els "encontronazos" que vam tenir al Quick!:)
Yeray Aranega: Perquè amb tú vaig descobrir moltes coses d´Angoulême que potser no hagués descobert i per tenir tanta mala llet i tenir aquesta "alma negra" com diría el Miguel, que tens xD (Maleïts sigueu tu i el Mauri el dia que estaveu dormint i no vaig poder entrar a l´habitació...¬¬)
Roger Ibañez: Gràcies per la confiança que m´has demostrat al viatge pel que ja saps. No només ets un grandíssim profe i tens un talent que arriba fins al núvols, sinó que a més ets una grandiosa persona i això és el que no té preu de tu.
Jordi Ventura: Gràcies per poder-te haver conegut com ho he fet en el viatge i per donar-me les armes per tirar endevant quan al veure el treball de tota la gent del mercat europeu et fa tirar una mica enrere.
Oscar Mrtínez: Em dono les gràcies a mi mateix per haver fet aquest viatge que no només m´ha servit moltíssim a nivell acadèmic/professional, sinó que també a nivell emocional.

Moltíssimes gràcies a tots!!! I espero que us agradi la divertida il.lustració:)
No deixeu de passar-vos per aquí!^^

4 comentarios:

 1. Carai noi, que em farás enrojolar y tooot...U.U

  xDD Es coña, ya sabes que me ha gustado mucho la ilustración, sobretodo ese pollo raro que aparece en el hombro de alguien xD Nah, es que me encantan las ilustraciones con muchisima gente. :P

  Y como siempre, la tinta es una pasada, pero hay que reforzar ese dibujo de caricatura que a veces sale muy bien (David Garrido, Roger Ibáñez) y a veces cuesta de ver (yo misma sin ir más lejos xD). Pero eso es normal estando en segundo ;)

  ResponderEliminar
 2. Jeje siempre me dices que es normal estando en segundo xD
  Noo!! Si algo falla da igual en qué curso estés, hay que solucionarlo y mejorarlo!:) Y si, estoy totalmente de acuerdo contigo, hay algunos que no se parecen en nada, pero bueno, ahí seguiré intentando mejorar cada vez más!

  ResponderEliminar
 3. Brutal aunque estoy de acuerdo con la cris en que algunos no se parecen y otros estan super clavaos esta ilustracion esta muy currada y tiene mucha gracia veo que efecto postangouleme va enserio xD

  ResponderEliminar
 4. Tío! que se me caen los originales! jajaja

  Chapó, camarada!

  ResponderEliminar