lunes, 27 de febrero de 2012

¡¡¡Gràcies!!!


¡¡¡Sí, he arribat a les 5.000 visites!!!

I per això mateix l´entrada d´avui va dedicada a tots aquells i aquelles que han fet possible aquest blog. És increíble pensar que hi ha tanta gent que, ni que fos de passada, s´ha passat pel meu blog i ha pogut veure els treballs que hi he anat pujant al llarg de gairebé un any. Per a tots aquells i aquelles que en algún moment us heu aturat a contemplar els dibuixos, que us heu interessat en que continués el blog, que m´heu anat comentant a les entrades, que m´heu recolzat en el que de debò m´agrada, que heu fet mantenir viu el blog gràcies al vostre recolzament, fins i tot en les èpoques més dures en les cuals no tenía ganes de continuar amb el blog. A totes i a totes, moltíssimes gràcies per a motivar-me a seguir penjant dibuixos i que els pugueu anar mirant! Sense vosaltres això no sería possible.

Tampoc no vull desaprofitar l´oportunitat per a felicitar al meu gran amic París el seu cumpleanys i és que avui el nano fa 27 anys! ¡FELICITATS!:D I, com bé saps, moltíssimes gràcies pel teu recolzament incondicional en tot;)

En fi, aquesta entrada és l´homenatge a tots vosaltres i va dedicat a cadascuna de les persones que han fet possible aquest blog...¡¡¡cinc mil gràcies!!!:D

2 comentarios:

  1. Meh, todo ha sido gracias a mi que soy una verdadera fan y entraba cada dia... tsk..

    pero felicidades de todas maneras =P

    ResponderEliminar
  2. Felicitats ;)

    Ets molt gran, diguin el que diguin.

    ResponderEliminar