lunes, 30 de enero de 2012

Post-Angoulême

Dilluns, classe de narrativa, un cop fet acabat l´exercici que havíem de fer m´he posat a fer aquest dibuix ràpid d´aquest pirata de peu sobre unes roques.
És l´efecte post-Angoulëme i és que, després d´aquests díes passats al poble francès, l´única cosa que desitjava amb fervor era dibuixar, dibuixar i més dibuixar!
Tota la gent amb la que he disfrutat aquests díes saben que han estat uns díes extraordinaris, genials, irrepetibles i per aquest particular que escriu aquestes línies ha suposat (a part d´una bona clatellada que m´ha fet posar les piles per dibuixar de mala manera) uns díes que necesitava. Sentirme en el meu món, on realment em sento jo mateix i d´on no vull sortir mai de la vida. M´he empapat d´autors extraordinaris, he absorvit influències tan estrafolàries com interessants, he après un pèl de francès, he viscut moments inoblidables amb la gent que m´envoltava, he conegut molta gent nova alhora que he profunditzat més en la que ja coneixía, no he dormit pràcticament res en tres díes però, sobretot, m´han suposat els díes que necessitava dins el meu món, el món del dibuix i del còmic d´on no vull sortir mai de la meva vida. Gràcies a tots els que heu fet que aquest viatge m´hagi suposat el que m´ha suposat i, sobretot, gràcies al còmic per fer-me trobar el meu lloc a la vida.

2 comentarios:

  1. Genial! Está entintado con rótring? Lo único que le veo raro es el cuello, el pobre se lo está partiendo, y las manos se ven poco expresivas. Lo demás está guay :)

    A ver si mañana me enseñas ese dibu que me has dicho del viaje :3

    ResponderEliminar
  2. Sip! He "entintado" con un pilot de estos raros que tengo, jeje. De echo no tenía ni intención de entintarlo porque era un simple bocetillo, pero me animé y así ha quedado el resultado xD
    El dibujo del viaje está en ello, pero es divertido:) quiero entinarlo y meterle color digital. Ya me dirás cuando lo veas qué te parece!:)

    ResponderEliminar