domingo, 22 de enero de 2012

Cansat de tot


Doncs si, avui actualitzo amb aquest esbós-dibuix que he fet en uns 45 min. aprox.
Qui em conegui sabrà que porto uns díes (o, més aviat, un mes) realment horribles. L´estat d´ànim és una autèntica montanya russa i veure la llum a l´horitzó és una cosa que em costa moltíssim...però és el que intento.
I ho intento fent el que més m´agrada fer i pel que realment crec que he nascut: dibuixant. Ha sigut (i de fet, encara és) bastant frustrant el treball que he fet ahir i avui dibuixant, no em sortía res, no podía avançar, semblava que dibuixés com feia dos anys, però finalment ha surtit aquesta espècie de dibuix que represento jo dibuixant una pàgina de còmic i crec que és el més decent que m´ha sortit amb un estat d´ànim que, com dic, és una autèntica bojería...
No hi ha més, aquí us deixo una mostra del que el meu estàt d`ànim en el seu pitjor estat és capaç de dibuixar, espero que no m´ho tingueu massa en compte.

1 comentario:

  1. Pues tampoco está tan mal :) Me alegro que te hayas forzado a hacer algo aunque no te saliera nada al principio. Es mejor que no hacer nada y comerse la olla todo el día.

    Bueno, ya sabes que el mejor remedio para todo es la risa, así que aquí te dejo algo para que te animes un poquito:
    http://www.youtube.com/watch?v=dT4lrLFyXkE

    ResponderEliminar