sábado, 14 de enero de 2012

Mai t´oblidarem


L´entrada d´avui és trista, i és que és una entrada que serveix com a dedicatòria i recordatori cap al meu gos Dinky.
El 3 de Gener va morir, després de 12 anys i mig d´etern carinyo, companyia, fidelitat i, sobretot, amistat. Suposo que tothom que tingui o hagi tingut gos m´entendrà, no es tracta només d´un animal de companyia, es tracta d´un més de la família, d´algú que t´acaba important moltíssim, amb qui vius molts moments i experiències que mai s´oblidaràn. Et fan viure tota una sèrie de coses que et fan sentir especial, probablement més que no pas per moltes altres persones a qui puguis conèixer.
Tothom qui coneixía el Dinky sabía que era un gos molt carinyós, molt exaltat, nerviós, pesat fins i tot a vegades, però molt fàcilment estimable. M´ha acompanyat des dels meus innocents dotze anys fins als vint-i-cuatre que tinc actualment i he de dir que sense ell aquests anys haguessin sigut molt diferents. Em queda pensar en lo positiu i en que ha tingut una bona vida, no ha patit massa en els seus últims díes i se l´ha cuidat sempre de la millor manera, com es mereixía.
El dibuix l´he fet aquest dissabte a la nit i del tirón, en unes dues hores i poc. L´original serà pels meus avis però evidentment nosaltres en farem una còpia i la penjarem a casa.
Aquesta entrada no l´he volgut fer pretenciosa encara que ho pugui semblar, és senzillament una dedicatòria a un dels millors amics que he tingut, el que va ser i sempre serà el meu gos.

7 comentarios:

  1. T'ha quedat molt xulo el dibuix! A mi m'agraden més aquests de fotos amb les taques i ombres en llàpis, ja ho saps ;) tot i que porten molta feina, ja m'enrecordo, per experiencia pròpia, que eren un rollo quan els havia de fer, no m'agradava gens!
    Ja saps que tots el trobem a faltar el Dinky, es fa raro quan arriba la nit no haver de baixar al carrer a treure'l, o anar vigilant per esquivar els pipis pel passadís...o no sentir cap soroll durant el menjar...però bueno..ja saps que quan necessitis parlar del tema o el què sigui pots contar amb mi...com tots aquests dies, espero que ho tinguis en compte...

    T'estimo

    ResponderEliminar
  2. Oli!
    Bueno, te voy a ser sincera, te he hecho caso y no he leído ni una palabra de lo que has escrito (que mala soy) xD Pero a cambio te voy a poner esto para que lo veas y te animes:

    http://www.youtube.com/watch?v=4uPXMG7XeqM

    Y esto tmbién xD

    http://www.youtube.com/watch?v=Nx-gj_IcGxY

    Bueno, vale, y esto tmbién xDD

    http://www.youtube.com/watch?v=wduNKViP3bY

    Y ya está que sino no paro. ¡Nos vemos! :D

    ResponderEliminar
  3. Hola Osky!

    M'ha encantat tant la dedicatoria que li has fet al Dinky. Tan a nivell de dibuix, com a nivell d'escritura. Crec que l'has descrit perfectament, sabent triar les paraules mes tendres, amables i sinceres que tu tens sempre, es a dir, les que et dicta el teu grandios cor. M'agradat tant que m'has fet emocionar, si be es cert que ja desde que he vist l'increible dibuix, ja se m'han posat els pels de punta... i es que tots el que el coneixiem l'estimaves desde el cor.

    Ets una persona tan pero tan gran a nivell personal que m'ompla d'orgull ser amic teu. Crec que no t'ho he dit mai pero ets una persona digne d'admirar i es que es aquest el sentiment que en mi despertes: ADMIRACIO. Per la teva manera de ser, d'actuar, de sentir, de transmetre, pel teu constant creixement a tots els nivells, per com afrontes les coses, per com valores el que tens i el que no tens...

    Gracies per ser sempre aixi i no cambiar mai mai mai i ser fidel a tu mateix i als que et rodejen. Ja saps que pots comptar amb mi pel que sigui. Fins aviat. Una abraçada ben forta:

    Josep París

    sempre el durem al cor de debo...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostres tío, no em deixes amb cap altre paraula que gràcies!
      Jo també estic molt orgullós de ser amic teu i espero que continui sempre així!
      Cuida´t molt!

      Eliminar
  4. Eiii Oskyyy!!! Trobo ke es tot un detall amb el Dinky!! I m'encanta el fet de ke l'hagis dibuixant tant content, crec ke en el dibuix i plasmes tot el ke explicas a sota, en fa recordar el Dinki p sempre ke obries la porta kuan venia i venia amb la il.lussiò ke te per rebre els convidats i com bé i dius son un més de la familia i en fan molt companyia i encara ke no hi parlin u sembla, jo vaig tenir 2 peris ke en pau descansis els recordo com uns grans amics i familia sempre estan alla i atents a tot el k dius no parlen pero et miren com si t'entenguesin amb la mirada u diguen tot crec jo, restem a l'esperança de algun dia poguer retornar a veure'ls!! I x cert els bons amics mai molenten et donare una colleja un dia d'akets ja m'entens!! ;) Un petò i s'egueix endavant pq els ke t'estimen sempre serán amb tú!! Crislop!!

    ResponderEliminar
  5. Ostres, deu haver sigut un pal mol gros. Jo vaig passar per una experiència similar amb la meva gata. Però m'ha agradat molt aquesta dedicatoria que li has fet al Dinky. Es nota que l'has fet amb ganes. No el vaig coneixer gaire al teu company, però si que és cert que es feia estimar molt. Ànims i no l'oblidis mai ;)

    ResponderEliminar