viernes, 20 de enero de 2012

Començant el fanzine


Hola a tothom.
Avui pujo el llapis (no està acabat, queden uns quants retocs) de les dues primeres pàgines del pròxim fanzine que treurem pel saló del còmic d´aquest mateix any. La història completa serà d´unes 4-5 pàgines, encara no ho tinc clar i, com podeu veure en aquestes mostres, tractarà sobre una petita persecució per la ciutat de Roma.
També he de dir que aquestes mateixes dues pàgines les utilitzaré i aprofitaré per el treball actual de l´assignatura de color. Això vol dir que, en tamany A3, les colorejaré amb aquarel.la (el resultat por ser catastròfic).
I res, això és tot, buscaba un motiu per distreure´m i aquest ha sigut pujar aquestes mostres, espero que us agradin i que em comenteu què n´opineu.
I, com sempre, i ho dic amb la mà al cor, gràcies per apropar-vos pel meu blog i, ni que sigui uns segons del vostre día, dedicar-li un cop d´ull a aquestes bojeríes que se´m passen pel cap, gràcies de debò i no deixeu de passar per aquí!

3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Pues tienen buena pinta, la primera ya la había visto a medias pero la segunda no, a ver si me las enseñas en vivo y te critico como una posesa xD Jojojo. Que por algo voy a cuarto, ¿no? jeje xD

    ResponderEliminar
  3. Ke cabron!!! ens deixes amb les ganes de mes eh? doncs sapigues k jo vull un fanzine dedicat, aixi k compramen un i ja tel pagare ;)

    Pel k fa al dibuix... no se com dirto xo... una merda... millor k no ti dedikis mai pq clar... les poses dels personatges molt tipikes... els planos poc originals, el nivell de detall brilla per la seva absencia... pero una cosa aixo si, akesta certa, el noi k corre de la pagina dos, a la vinyeta de baix a l'eskerra es una mica raro... ns si es per la posicio de les cames, el peu o del cos o de tot plegat xo no em convenç del tot... es una critica constructiva tu ja ho saps k es am carinyo i anims pq segueixis millorant en tot el ke puguis. Vaja en resum k m'encanta un cop mes.

    Et truco i kedem aviat. Una abraçada molt forta:
    Josep París

    ResponderEliminar