lunes, 5 de marzo de 2012

QUESTO È ROMA - Pàgina 1 acabada -


¡¡Hola a tothom!!

Després d´unes cuantes hores entintant, dono per finalitzada la pàgina 1 de la història de cinc pàgines titulada "questo è roma" que traduït de l´italià ve a ser "això és roma". Aquesta història la publicaré en el fanzine que estem realitzant amb els de classe i que veurà la llum, si tot va bé i no hi ha desagradables imprevistos (toquem fusta), pel saló del còmic d´aquest 2012.

Només pujaré la primera pàgina perquè us feu una idea de com seràn les altres cuatre però, com entendreu, no pujaré les cinc perquè sinó...¿quina gràcia tindría que us miréssiu el fanzine en el seu moment? xD

En fi, he quedat prou satisfet amb el resultat final, ¡però no dubteu a posar aquí què us sembla! ¡Que tota opinió serà ben rebuda!:) La pàgina ha estat realitzada en DIN A4 i l´entintat amb pinzell i tinta china.

Un cop més, moltes gràcies per visitar el blog i no deixeu de passar-vos-hi!^^

3 comentarios:

  1. hey oscar niquelao! esta primera pagina promete mucho espero que esta historia sea uno de los pilares principales del fanzine x)

    ResponderEliminar
  2. Está chula! Mola mucho la viñeta esa que está el niño corriendo y lo de detrás está solo en mancha negra. :) Lo que sí haría es el rotulado (tipografía) a ordenador. Le da un toque más profesional y así te aseguras de que todo el mundo entienda la letra :)
    Como crítica diría que esos manteles a cuadros hace que se peguen algunas cosas :S Pero ya sabes que, como siempre, la tinta está genial :)
    ¡Sigue así que ya tengo ganas de ver ese fancine! :D Y a ver si los de mi curso se ponen las pilas o qué, porque al final veo que no haremos nada xD

    ResponderEliminar
  3. Ets un desaparegut oskyyy soc la cris no magafes el telf capullu ni respons els sms ara ke visc a 5 mins de tu espero kens veiem vem aviat i kem portis la pagina en persona i aixi la comentem!!!! Trobo una mica rara la vinyeta 2no se si el nen o el ke!!! Haviam si ens veiem haviat bitxo!!

    ResponderEliminar