jueves, 30 de junio de 2011

DIBUIX - 3R TRIMESTRE - IL.LUMINACIÓ




Hola a tothom!!!
Després d´haver acabat 1r d´Art Gràfic sense masses complicacions (deixant de banda les tardes, nits i caps de setmana tancat sense parar de dibuixar...:P) torno aquí per deixar tota una sèrie d´entrades al blog.
Publicaré els treballs que he fet de les assignatures de Dibuix i de Narrativa. De Dibuix només publicaré els treballs del 3r trimestre (els del 1ri 2n no els publico perquè són 26 llàmines d´anatomía i 10 de perspectiva, i és una feinada penjar-les) però de Narrativa publicaré els treballs de tot el curs, del 1r al 3r trimestre.
Aquí començo amb Dibuix, on en el 3r trimestre vam treballar la il.luminació i tot i que hi havien altres làmines (que es basaven en calcar, col.locar ombres, etc.) he decidit penjar només les que són de creació meva. La primera amb llum natural i les altres dues basades en el curt de Sleepy Hollow.
Estigueu atents al blog, que en breu hi haurà una sorpreseta!!!!
P.D: Dintre de dos díes començo a currar al Caffe di Fiore de l´aeroport durant tot Juliol i tot Agost, així que tot i que tindré el temps apretadíssim, miraré de veure si pel Setembre-Octubre hi ha algún concurs per dibuixar algunes pàgines durant aquest estiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario