martes, 7 de junio de 2011

CONCURS NOU BARRIS-PÀGINA 44 comentarios:

 1. Óscar, sigues siendo un artista. Felicidades por lo bien que dibujas. Un abrazo muy grande.

  ResponderEliminar
 2. guapíssim, moraleja: sempre agafar ferrocarrils de la generalitat ! :-). L'Isaac era l'únic que faltava a la meva habitació, queda genial el quadre

  ResponderEliminar
 3. Ei crack!!!!!

  Ets la ostia ho saps no?

  M'ha encantat m'has fet posar la pell de gallina.

  Quina passada d'argument i en tan sols 4 pagines!

  M'ha encantat els colors, les textures, que potser en alguna vinyeta excessives, pero a mi m'agraden, la il·luminacio del final ta força be, pero crec que es algo que pots millorar. Els encuadres, no se si es diu aixi, be la colocacio del les vinyetes m'agraden força tambe.

  I tot aixo sense entrar en el munt de detallets que no se m'han passat per alt, com les fulles que volen, les llums dels cotxes reflectides en el terra moll, les senyals de transit, tot l'interior del cotxe (genial!!!), la cendra del cigarret, tot el parc d'atracions, la porta "blindada", el llibre, el punt del llibre (quina gracia!!!), les ulleres taaaann currades que nomes els hi falta el detall de ques vegi el tornillet... jijiji... la composicio de quan els dos i el gos s'abraçen m'encanta i per ultim i no per aixo menys important... el teu patrocinador... la tele SONY amb els cables penjant!!!! brutal imatge, he flipat molt amb tota l'historia. Com t'ho curres tio... cada detall, cada color, cada expressio i tots i cada un dels personatjes que estan en aquesta petita obra d'art.

  Gracies per compartir-la amb nosaltres.

  Segueix aixi Osky!!! Arribaras lluny...

  Fins aviat:

  Josep París

  ResponderEliminar
 4. Ostres com mola!!!
  Si que dibuixes be, noi!!


  (soc la Sheila, del proa).

  ResponderEliminar