jueves, 22 de noviembre de 2012

Exercici color digital

¡¡Nova entrada al blog!!

Doncs resulta que fa un parell de dies he enllestit aquest exercici per l´assignatura de color digital i he decidit penjar-lo al blog. Com podeu veure, he posat els cuatre passos que he realitzat fins a l´obtenció del resultat final (per si algú tenia algún dubte dels processos de treball que realitzo). Us faig una explicació de cada pas:
1: La idea: Faig tota una sèrie de esbossos molt petits (uns 6 per cada A4) i molt ràpids, únicament per acabar donant amb la idea del que serà la il.lustració.

2: El dibuix: En aquest cas, l´he fet en un DIN A4 fent l´estructura del dibuix amb un portamines blau i la línia definitiva amb un llapis de grafit normal i corrent.

3: Calcat i entintat: Agafo un foli amb condicions per soportar la tinta xinesa (en aquest cas, un HELER MATE), calco el dibuix i tot seguit faig l´entintatge. Com és habitual en mi, amb tinta xinesa i un pinzell nº 2 Escoda.

4: Color: Finalment, un cop he escanejat el dibuix entintat, em disposo a colorejar-lo amb el Photoshop.

¡I això és tot! A l´assignatura de color digital ja començem amb la següent il.lustració, que en aquest cas serà lliure i aprofitaré per a realitzar la portada del còmic que portaré aquest Gener a Angoulême :)

¡¡¡Moltes gràcies a tots per visitar el blog un cop més!!! I, com sempre, no deixeu de visitar-lo :)

1 comentario: