lunes, 21 de mayo de 2012

Pàgines pel fanzine del Saló del Còmic 2012





I després d´un munt sense actualitzar el blog...aquí hi torno amb les cinc pàgines que vaig publicar al fanzimne "Doble by Pass" que va sortir a la venta per aquest Saló del Còmic 2012 de Barcelona.

La història és senzillíssima, però em venía molt de gust utilitzar cualsevol excusa (un nen lladre i una persecussió) per dibuixar diversos indrets de Roma:) Espero que el disfruteu els que no han pogut disfrutar del fanzine i moltes gràcies per apropar-vos per aquí!!! Intentaré actualitzar més sovint que el tinc molt abandonat el blog.

Com sempre, no us deixeu de passar per aquí!!:)

2 comentarios:

  1. Yeeeeeh la leí, la leí!!! Fue de las que más me gusto del fanzine sobre todo por el hecho de reconocer tan bien los diferentes lugares que salen, al haber estado yo tambien por ahí me hacia mucha gracía, ahora estas flipando con el niño salta del punte de san angelo y sobrevive, eso es falso, FALSO!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Jejeje muchas gracias Héctor!!:D Siiii la verdad es que estuve en Roma este verano pasado y me apetecía un montón dibujar algo sobre la ciudad^^ Creo que es la gracia de las páginas:P
    Reconfortante comentario, merci!!^^

    ResponderEliminar