jueves, 5 de abril de 2012

Millora´t!!!


Bona Setmana Santa a tothom!!!

Després d´haver passat uns extranys i dolorosos díes, la cosa es va normalitzant. Però més enllà d´això, avui vull dedicar aquesta entrada a una persona que està passant uns molt mal díes i, des d´aquí, desitjar-li que es recuperi, que descansi, que faci el que faci falta perquè es trobi millor i donar-li molts ànims!! Que és potser el que més necessita ara. I no t´amoinis, que ja veuràs com poc a poc la cosa va millorant, estaràs millor i recuperaràs tot el que has de recuperar;) I no et pensis ni per un sol moment que estàs sola!^^

El dibuix el vaig fer farà ja un parell de mesos aproximadament en homenatge a un dels grans moments que vam passar junts i he cregut oportú dedicar aquesta entrada amb aquest dibuix, fet a DIN A4 i pintat amb Photoshop. Una abraçada ben forta des d´aquí i recorda sempre (i m´aplico el cuento) que després de la tempesta sempre ve la calma!:)

Com sempre, gràcies per a visitar el blog i pròximament ja actualitzaré!:)

2 comentarios:

  1. Chico, qué prolífico eres. Uno se deja de pasar por aquí unos días y ya hay tropecientas cosas nuevas :-) Me alegra ver que sigues en la brecha a tope y con muchas ganas. Queremos ver más cómics!! :-) Un abrazo!

    ResponderEliminar
  2. No se quienes son... ¿Quienes deben ser? =D Me gusta!!

    ResponderEliminar