martes, 20 de diciembre de 2011

"SKETCHBOOK" de LOST CITY



















Hola a tothom!!
Després d´un mes sense tocar el blog (aquest mes he estat molt atabalat, coincidint amb el final de trimestre i les respectives entregues de treballs) torno per publicar una entrada sobre el Sketchbook sencer de la història i projecte que tinc entre mans i que, per mitjà de l´assignatura de "taller de còmic" el podré dur a terme durant tot aquest curs.
De moment tinc tot el disseny de personatge principals, secundaris i decorats, a més del guió de la història i la descripció de personatges, però en aquesta entrada em basaré només en col.locar la part gràfica.
La història és una aventura en búsqueda de l´Atlàntida i ocuparà 8-9 pàgines.
Totes les ilustracions següents han passat per un esbós a llapis, un acabat a net, un calcat amb paper d´entintar i un entintat amb pinzell (barrejant-lo amb la plumilla en algún cas concret).
Així que, amics i amigues seguidors/es del blog, aquí us deixo el fruit de 3 mesos de treball per aquesta assignatura, espero que us agradi!
I, com sempre, no deixeu de visitar el blog!!!;)

6 comentarios:

  1. Carinyu!!

    Aquest cop sóc la primera, m'he adelantat a tots! :P Com rebo les noticies de les actualitzacions en primicia pel propi autor..xD
    Fa dos dies semblava molt llunyà tot això, quan estàvem parlant de com podies organitzar-te i, mira ara, ja està quasibé apunt per entregar! Espero que et fiquin molt bona nota, de les millors de la classe, perquè t'ho mereixes, amb lo bé que ho fas i amb tota la dedicació que li has posat, que has entintat totes les pàgines! Si ho haguessis començat abans encara podies haver pintat alguns escenaris i tot, que sobretot els de la gruta quedarien molt xulos en color! I bueno, ja t'ho he comentat, però els que m'agraden més són els escenaris i les cares de la noia i del "grasonet" :) Molt bé, molt bé! Hauries d'estar orgullós que estan a segon ja ho fas molt millor que altres que porte més temps i tot! Segur que d'aquí uns anys ho fas ja perfecte!! Ja m'imagino els escenaris com aquests de les aventures gràfiques xD

    I bueno, et descuides de donar les gracies a la teva "ajudant" de la creació del guió eh!!! Que també té molt merit ¬¬ jeje

    T'estimoooo!!

    ResponderEliminar
  2. supongo que en estos momentos estaras acabando el ultimo plano que no has colgado xD esta todo muy guapo tio ya te lo eh repetido muchas veces este trimestre y con razon haver si me enseñas mañana el ultimo plano del barco

    ResponderEliminar
  3. Oh Yeah Óscar! Menuda pasada de trabajo que has conseguido al final! Estamos orgullosos de ti ò.o Yo y mi Croissant!

    ResponderEliminar
  4. Ei Osky!!!! Jat val eh? Jo tb vull primicies eh? Xo weno et perdono si et fas de facebook ok? jejeje

    Que dir d'akestes petites obres d'art k no s'hagui dit ja... es increible com has millorat, com evoluciones com a dibuixant i com a persona. Tinc unes critiques constructives k ja te les dire en persona. Segueix aixi k ho estas fent genial. Per cret es nota l'influencia del Uncharted. Potser algun dia faran una historia com la teva... ki sap...

    Anims!!!

    Per cert jo akests dies tb e estat una mica liat, xo tinc moltes ganes de veuret!!! Segur k m'has d'explicar 1000 coses!!! Ens diem coses ok? Fins aviat:

    París

    ResponderEliminar
  5. ¡Ui! ¿Al final no te comenté? :S

    Ya sabes que la tinta que haces es buena en general, pero a mi me han gustado especialmente los fondos :) Y el efecto del agua en los barcos tmbién es una pasada.

    Por ser crítica diría que quizás donde falta un poco es en los personajes pero eso es pk aún queda mucho que aprender sobre cómo moverlos y todo eso (lo que te comentó el Roger). :)

    Y eso es todo xD Pensaba que te había comentado cuando lo miré pero ya veo que se me pasó :S

    ¡Felices fiestas! :D

    ResponderEliminar
  6. Esto es una "biblia" para la creación de un cómic y lo demás son tonterías. Buen trabajo, como siempre. No dejes nunca de tener estas ganas de dibujar :-)

    ResponderEliminar