viernes, 11 de noviembre de 2011

UNCHARTED




Avui día gairebé tothom coneix la famosa saga de videojocs "Uncharted", famosa sobretot per la barreja de frenètiques escenes d´acció amb trepident aventures a lo Indiana Jones.
Doncs bé, he volgut actualitzar el blog homenetjant aquesta saga que realment admiro i disfruto com un nen petit.
El procés d´aquest treball ha estat el de realitzar inicialment la idea que veieu esbossada a llapis però, sense saber ben bé per què, rebutjar aquesta idea (li tenía mania, no m´agradava, no em motivava prou, digueu-li com vulgueu) per començar la definitiva i amb la que he quedat prou content. Realment en aquesta segona idea més dinàmica i alhora més ben col.locada compositivament m´ho he passat molt bé, tant dibuixant-la com colorejant-la. Ha estat un treball una mica feixut però estic satisfet amb el resultat, espero que vosaltres també hi estigueu i que disfruteu d´aquesta gran saga de videojocs com ho faig jo!!
I com sempre dic, no deixeu de mirar el blog!!!
Seguiré penjant cosetes pròximament;)

5 comentarios:

  1. hostia muy fino oscar una vez mas no me esperaba que ganase tanto la ilustracion con el color, mola cacho lo unico que hecho en falta tus clasicas ilustraciones con mancha a mas no poder

    ResponderEliminar
  2. Se m'han adelantat al comentari!!
    Doncs bueno, ja et vaig dir el que volia de l'il·lustració però així deixaré la meva marca per aquí. Havies d'haver demanat si sabien qui era el del dibuix, aviam si encertaven xD El color està força bé, mica en mica vas millorant, tot i que per la roba sempre t'agrafa per ficar aquests verds, marrons i coses així eh!! Això demostra el poc gust que teniu els nois per vestir!xD Però bueno, el fons i tot això està molt colorit. Molt maco!

    T'estimo!!

    ResponderEliminar
  3. Muy dinámica y espectacular. Me recuerda más a una viñeta de un cómic que a una ilustración pero lo cierto es que es llamativa y bien compuesta y funciona bien. A seguir metiendo caña, campeón!

    ResponderEliminar
  4. Hey óscar, jo no conec gaire la saga aquesta de "Uncharted" però si jo hagués de triar una de les dos composicions, prefereiría la que vas fer primer, en la que es gronxa en el candelabro aquet XD

    Pro laltre colorejada i tal, está també força bé i magrada mol el detall de la cervesa i la cocacola al asfalt XD

    ResponderEliminar
  5. ¡El color es bueno, no sé de que te quejas! xD ¡Y la tinta es una pasada! :D La composición está genial y los fondos los dominas.

    Lo único que veo raro es la anatomía de los personajes, pero eso es algo obvio, estás en segundo y te queda aún por aprender y además los escorzos que has escojido son complicados.

    ¡Pero tio! ¡Yo no dibujaba ni coloreaba como tu en segundo! ¡Ni patrás! xD ¡Yo era más mala! (no es algo de lo que ir fardando pero...jejeje xD)

    Seguiré mirando a ver que hay por aquí...:3

    ResponderEliminar