domingo, 7 de agosto de 2011

CURS 2010-2011


Hola a tothom!!!
Després d´unes bones setmanes sense actualitzar amb res, torno a passar-me per aquí per penjar aquest dibuix en homenatge als profes que he tingut aquest any a la Joso i que tots m´han aportat grans consells, idees, crítiques i maneres per fer que evolucioni en el meu dibuix, i així ha sigut.
Així que aquest dibuix va dedicat exclusivament a ells.
Gràcies a tots!!!
D´esquerra a dreta i de dalt a baix els professors que he dibuixat són:
Gerard Losilla: Amb els teus 25 anys aproximadament d´experiència com a profe de la Joso, m´has ensenyat a veure la veritat del color i començar-la a posar en pràctica. Està clar que és el meu punt més feble i per això les teves bones lliçons sempre em seràn de gran ajudar.
Claudio Stassi: L´italià del curs. Més enllà de saber esterotipar els personatges en funció de quin gènere siguin, el que realment m´has ensenyat han sigut tots aquests petits detalls que, a simple vista, són casi inapreciables però que alhora de posar-ho en pràctica et serveixen per evolucionar de manera sobèrbia com a dibuixant, i això és molt difícil.
Josep María Polls: El profe tan estimat i tan odiat!! Per devant de tot, s´ha de dir que es una gran persona amb uns altíssims coneixements sobre aquest món i un gran conseller, sabent motivar a tot un curs sencer. Li ha tocat la difícil tasca de ser professor de guió i, per tant, molta gent no ve a la seva classe!! Sempre serà capaç de treure el seu cantó més simpàtic,amable i generós per tal de fer-nos sentir bé, còmodes i motivats.
Diego Olmos: Un mestre allà on els hi hagi. A partir de les seves crítiques constructives és capaç de fer-te canviar la mentalitat com a dibuix donant-li un tomb de 180 graus i adreçant-la a un camí molt més eficaç. Amb les seves teories conspiratòries, el seu gust pel western o la manera en que sap motivar no pot fer més que caure bé, però el que més m´ha apotat i per això li tinc un gran apreci i una gratitut inabarcables és per transformar la meva ment d´un aficionat al dibuix a un aprenent a dibuixant. La seva proximitat també ha fet que pugui comptar amb un amic més.
Roger Ibañez: Què hem de dir d´aquest gran geni? Per qui no el conegui, és un grandíssim dibuixant que està tenint un èxit fantàstic al mercat françès i que la seva carrera li proposa grans obres de cara a un futur però, per sobre de tot, és una bellíssima persona. Tímid, simpàtic, de bona fe, humil, amable, generós...i despistat! Així és en Roger i a ell li dec moltes de les coses que he après amb perspectiva i anatomía. Tot un exemple a seguir i un fantàstic amic.
Mariano de la Torre: I aquí tenim el "profe enrotllat" per excelència!! Amb una bona pila d´anys a les seves esquenes com a profe de la Joso, és el profe que a tothom cau bé i amb qui tothom es riu de mala manera. Però molt més enllà d´això, una de les coses que més valoro d´ell és la seva tenacitat i voluntat i és que s´ha atrevit a embarcar-se en el seu projecte personal "Renegades" començant des de zero, realment una actitut envejable. Però el que en Mariano és només ho pot saber qui el conegui i és per això que s´ha guanyat la meva amistat. Les seves classes d´anatomía, perspectiva i il.luminació m´han fet aprendre conceptes oblidats que, evidentment, m´han servit de molt per evolucionar com a dibuixant.

4 comentarios:

  1. ei oscar que tal me encanta como has caracterizado a todos los profes tio eres un crack hay detalles tope de buenos lo unico que el diego deveria estar pisando una tele en vez de un teclado pero esta genial tio nos vemos.

    ResponderEliminar
  2. Mariano, Diego, Mr. Losilla, Ori, Roger y... Polls?? jajaja, qué gracia tío! yo también estube en la Joso el curso 2010-2011, aunq para mí fué mi último año...

    Un saludete!

    ResponderEliminar
  3. olei olei olei.
    el diego y el mariano hay que rematarlos.los otros cuatro clavados. sobretodo el claudio.

    nos vemos el 15. Mauri

    ResponderEliminar
  4. ¡Bien! ¡Ya puedo comentar! >o< A lo que iba xD
    ¡Eres bueno! :D ¡Y yo que he visto tan poco de tus trabajos! ¡Ahora mismo me paso a dar un fardeo por este blog! :D
    Jejeje :3

    ResponderEliminar